LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


Ne gjithashtu mund të caktojmë një licencë radio RF
Mandatoryshtë e detyrueshme me ligj që të keni një licencë radio - radio në bordin e anijes tuaj. Ne mund të rregullojmë PIC / radion tuaj ndërsa aplikoni për dokumentin tuaj të pronësisë së anijes ose nëse tashmë keni një regjistrim të anijes, ne mund t'ju marrim vetëm licencën e radios. Pasja e një licence radiofonike në bord shmang problemet me autoritetet lokale. Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë kurs për të marrë licencën dhe të gjithë ne kemi nevojë për informacione themelore në lidhje me ju dhe anijen tuaj të cilat mund të dërgohen në formularin tonë të porosisë. Ne ofrojmë licencat e PIC-së që lëshohen nga qeveritë e SHBA dhe MB. Të dy, nuk kanë asnjë kufizim në shtetësinë tuaj dhe janë të vlefshme për 10 vjet.

Çfarë lloji të licencës SIPC më duhet për ujërat ndërkombëtare?
Nëse përdorni anijen tuaj në ujërat ndërkombëtare (madje edhe Bahamas ose Kanada) do t'ju duhet një licencë ndërkombëtare e PIC. Në mënyrë që të merrni një licencë të vlefshme në të gjithë botën e vlefshme të PIC-së që është e vlefshme në të gjitha ujërat ndërkombëtare, ju keni 2 mundësi:

Licenca e lëshuar nga UK Telecom (për çdo anije me flamur)
Çmimi është 169 dollarë, - me regjistrim të një varke ose 215 dollarë, - pa regjistrim të një varke
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një logo në mbarë botën e lëshuar nga autoritetet e Telekomit në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj DHE NUK KA RNDSI N WHN CIL FL FAMJEN JU RREGJISTROHENI TANI TANI.

Licencë e lëshuar nga FCC e SH.B.A. (vetëm për anije me flamur të SH.B.A.)
Çmimi është 349 dollarë, -
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një PIC të lëshuar nga autoritetet e FCC Telecom të SH.B.A. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj. Plotësoni formularin tonë të thjeshtë në internet dhe ne do të fillojmë me licencën tuaj Radio radio sot!

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur