World Wide MMSI TELECOM RADIO LICENS


Som du sandsynligvis ved, er det ved lov obligatorisk at have en MMSI - radiolicens ombord på dit skib til enhver tid.

Det er lovpligtigt ved lov at have en MMSI-licens ombord på dit skib på alle tidspunkter, så vi anbefaler stærkt vores klienter at få dette, mens du ansøger om dit bådsejersdokument. At have en MMSI-licens ombord undgår problemer, når du bliver kontrolleret af de lokale myndigheder.

Du behøver ikke at tage noget kursus for at modtage licensen. Alt, hvad vi har brug for, er nogle oplysninger om dig og dit skib, der kan udfyldes, på vores ordreformular. Udfyld formularen, foretag betalingen og samme dag, du har et MMSI-radiocertifikat til dit skib, der er gyldigt for alle lande over hele verden.

Vi tilbyder MMSI-licenser, der er udstedt af USA og Storbritannien. Begge har ingen begrænsninger for din nationalitet, eller under hvilket flag dit skib er registreret og er gyldigt i 10 år. Det tager os kun 1 dag at få din licens.

Hvilken type MMSI-licens har jeg brug for til internationale farvande?
Hvis du bruger dit fartøj i internationale farvande (endda Bahamas eller Canada), har du brug for en international MMSI-licens. For at få en verdensomspændende gyldig MMSI-licens, der er gyldig i alle internationale farvande, har du 2 muligheder:

Licens udstedt af UK Telecom 149 EUR / 169 USD med en bådregistrering (199 EUR / 215 USD uden):
Vi kan også tilbyde dig en verdensomspændende MMSI udstedt af de britiske telekommyndigheder. Denne officielle radiolicens er gyldig til brug sammen med en VHF, AIS og EPIRB på din båd, OG DET MÆRKER IKKE SAMMENHVER, HVIS FLAG DU ER REGISTRERET PÅ.

Licens udstedt af US FCC 325 EUR / 349 USD:
Vi kan også tilbyde dig en MMSI udstedt af de amerikanske FCC Telecom myndigheder. Denne officielle radiolicens er gyldig til brug med en VHF, AIS og EPIRB på din båd OG ER KUN Gyldig til amerikanske flagskibe.

REGISTRER NU!

Bevar forbindelsen