World Wide MMSI TELECOM RADIO LICENS


Vi kan også arrangere en MMSI Radio-licens
Det er lovpligtigt at have en MMSI - radiolicens ombord på dit skib. Vi kan arrangere din MMSI / radio, mens du ansøger om dit bådeejedokument, eller hvis du allerede har en bådregistrering, kan vi få dig kun radiolicensen. At have en MMSI-radiolicens ombord undgår problemer med de lokale myndigheder. Du behøver ikke at tage noget kursus for at modtage licensen, og alt hvad vi har brug for grundlæggende oplysninger om dig og dit skib, som kan sendes på vores ordreformular. Vi tilbyder MMSI-licenser, der er udstedt af USA og UK regeringer. Begge har ingen begrænsninger for din nationalitet og er gyldige i 10 år.

Hvilken type MMSI-licens har jeg brug for til internationale farvande?
Hvis du bruger dit skib i internationale farvande (endda Bahamas eller Canada), har du brug for en international MMSI-licens. For at opnå en verdensomspændende gyldig MMSI-licens, der er gyldig i alle internationale farvande, har du to muligheder:

Licens udstedt af UK Telecom (for ethvert flagskib)
Prisen er $ 169, - med en bådregistrering eller $ 215, - uden en bådregistrering
Vi kan også tilbyde dig en verdensomspændende MMSI udstedt af de britiske telekommunikationsmyndigheder. Denne officielle radiolicens er gyldig til brug sammen med en VHF, AIS og EPIRB på din båd, OG DET PASSER IKKE UNDER HVILKEN FLAGGE DU ER I øjeblikket registreret.

Licens udstedt af US FCC (kun for amerikanske flag)
Prisen er $ 349, -
Vi kan også tilbyde dig et MMSI udstedt af de amerikanske FCC Telecom-myndigheder. Denne officielle radiolicens er gyldig til brug med en VHF, AIS og EPIRB på din båd. Udfyld vores enkle online formular, så kommer vi i gang med din MMSI Radio-licens i dag!

REGISTRER NU!

Bevar forbindelsen