WORLD WIDE MMSI TELECOM RADIO LISENS


Vi kan også ordne en MMSI Radio-lisens
Det er lovpålagt å ha en MMSI - radiolisens ombord på fartøyet. Vi kan ordne din MMSI / radio mens du søker om båteiendomsdokumentet ditt, eller hvis du allerede har en båtregistrering, kan vi bare skaffe deg radiolisensen. Å ha en MMSI-radiolisens ombord unngår problemer med de lokale myndighetene. Du trenger ikke å gjøre noe kurs for å motta lisensen, og alt vi trenger grunnleggende informasjon om deg og ditt fartøy, som kan sendes på bestillingsskjemaet vårt. Vi tilbyr MMSI-lisenser som er utstedt av regjeringene i USA og Storbritannia. Begge har ingen begrensninger på nasjonaliteten din og er gyldige i 10 år.

Hva slags MMSI-lisens trenger jeg for internasjonale farvann?
Hvis du bruker fartøyet ditt i internasjonale farvann (til og med Bahamas eller Canada), trenger du en internasjonal MMSI-lisens. For å få en verdensomspennende gyldig MMSI-lisens som er gyldig i alle internasjonale farvann, har du to alternativer:

Lisens utstedt av UK Telecom (for ethvert flagget fartøy)
Prisen er $ 169, - med båtregistrering eller $ 215, - uten båtregistrering
Vi kan også tilby deg en verdensomspennende MMSI utstedt av de britiske telekommyndighetene. Denne offisielle radiolisensen er gyldig for bruk med en VHF, AIS og EPIRB på båten din, OG DET SPILLER IKKE UNDER HVILKEN FLAGG DU ER FOR øyeblikket REGISTRERT.

Lisens utstedt av US FCC (kun for amerikansk flaggede fartøy)
Prisen er $ 349, -
Vi kan også tilby deg et MMSI utstedt av de amerikanske FCC Telecom-myndighetene. Denne offisielle radiolisensen vil være gyldig for bruk med en VHF, AIS og EPIRB på båten din. Fyll ut vårt enkle online skjema, så kommer vi i gang med din MMSI Radio-lisens i dag!

REGISTRER DEG NÅ!

Hold kontakten