• main-banner-delaware

  REGJISTRIMI I BOTAVE TEL DHANI

  Për të gjitha kombësitë në dispozicion

Njoftim i rëndësishëm - Përditësimi i regjistrimit të anijeve:

Delaware DNREC dhe Roja Bregdetare e SHBA-së tani pranojnë regjistrimet e varkave vetëm për anijet me bazë në ujërat e Delaware. Opsione të tjera më të lira dhe më të thjeshta të regjistrimit janë të disponueshme, të tilla si Polonia, Langkawi, San Marino dhe Mbretëria e Bashkuar. Të gjitha regjistrimet janë të disponueshme për të gjitha kombësitë dhe ne mund t'ju ndihmojmë të regjistroni anijen tuaj në cilindo nga këto vende. Për anijet tregtare, ne rekomandojmë Poloninë, Panamanë, Maltën, BVI dhe Ishujt Kajman.

Rekomandimi ynë kryesor është flamuri polak, që ofron vlerë të shkëlqyer dhe një proces të drejtpërdrejtë me regjistrimin e përjetshëm. Flamuri i Mbretërisë së Bashkuar është një tjetër mundësi e shkëlqyer, duke ju lejuar të mbani flamurin e kuq të flamurit. Langkawi ofron një nga regjistrimet më të përshtatshme të varkave, ndërsa San Marino ka kosto të arsyeshme dhe një proces të thjeshtë regjistrimi.

Tregtarët janë të mirëpritur të punojnë me ne dhe të marrin komisionet më të larta në industri. Nëse jeni të interesuar, ju lutemi na kontaktoni për tarifat speciale të tregtarëve.

Regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Delaware (SHBA)

Ju keni blerë një varkë të re ose të përdorur diku në botë dhe ndërmjetësi ju pyet; "Nën cilin flamur do të regjistrohet anija?" Shumë vende kanë shumë kohë që regjistrime flamujsh konsumojnë ose kanë të gjitha llojet e kufizimeve detare ose më keq, tarifa shumë të larta për regjistrimin e anijes tuaj. Lajmi i mirë është; ju nuk keni pse të regjistroni varkën në vendin ku jetoni!

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në një vend që ka një regjistrim të shpejtë, efikas, me kosto të ulët dhe pa inspektim! Shteti i Delaware në SHBA ofron të gjitha sa më sipër dhe kështu është flamuri i përsosur dhe pse është kaq popullor në botën detare. Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj nën flamurin e SH.B.A.-së në më pak se 3 ditë dhe ju nuk keni nevojë për ndonjë studim të varkave ose dokumente të tjera që konsumojnë shumë kohë.

Ne jemi regjistruesi më i madh i anijeve me flamur në Delaware. Stafi ynë shumëgjuhësh mund ta regjistrojë anijen tuaj në Delaware brenda 3 ditëve deri në 2 javë. Thjesht varet nëse zgjidhni shërbimin tonë standard ose ekspres. Ekipi ynë kujdeset për gjithçka! Ju na dërgoni dokumentet dhe ne i përkthejmë të gjitha dokumentet jo-angleze në anglisht si pjesë e tarifës sonë.

Cilat kombësi mund të regjistrojnë varkën e tyre nën flamurin Delaware (SHBA)?
Të gjitha kombësitë mund të regjistrojnë jahtin e tyre në Delaware. Gjithashtu nuk ka kufizime të kombësisë për krijimin e një kompanie LLC në Delaware.

Në pronësi private apo në pronësi të një kompanie?
Ju mund ta regjistroni varkën tuaj si në pronësi private (edhe nëse nuk jeni shtetas amerikan) ose mund të zgjidhni të regjistroni varkën tuaj nën një kompani mbajtëse. Nëse vendosni të regjistroheni nën një kompani mbajtëse, ne do të krijojmë një SHPK për ju dhe do të duhet të paguani vetëm tarifat e ulëta vjetore të mirëmbajtjes. Arsyet kryesore që disa nga klientët tanë zgjedhin të mbajnë pronësinë e anijes së tyre nën një kompani mbajtëse janë; çështjet minimale të përgjegjësisë në rast të aksidenteve detare, anonimatit ose për arsye taksimi. Nëse përdorni një LLC vetëm si një kompani pronësie e anijes tuaj, nuk do të ketë asnjë taksë për t'u paguar.

Cilat janë tarifat e sakta për regjistrimin e flamurit Delaware?
Tarifa jonë e shërbimit është 179 $, - për regjistrimin standard (maksimumi 15 ditë) ose 249 $, - për regjistrimin e shprehur (3 ditë). Çmimi ynë përfshin edhe koston e përkthimeve dhe tarifat e ndërlidhësve dhe nuk ka asnjë kosto të fshehur !. Pastaj ekziston tarifa aktuale e qeverisë (shih më poshtë) e cila varet nga madhësia e anijes dhe ju keni një zgjedhje për t'u regjistruar për 1 ose 3 vjet.

Regjistrimi 1 vjeçar Regjistrimi 3 vjet
Klasa A - më pak se 16 ft 20 USD
Klasa 1 - 16 ft deri nën 26 ft 40 USD
Klasa 2 - 26 ft deri nën 40 ft 60 USD
Klasa 3 - 40 ft deri nën 65 ft 100 USD
Klasa 4 - 65 ft dhe më e gjatë. 120 USD
Klasa A - më pak se 16 ft 60 USD
Klasa 1 - 16 ft deri nën 26 ft 120 USD
Klasa 2 - 26 ft deri nën 40 ft 180 USD
Klasa 3 - 40 ft deri nën 65 ft 300 USD
Klasa 4 - 65 ft dhe më e gjatë 360 USD


Sa shpejt mund të kujdeseni për regjistrimin e anijes në Delaware?
Koha jonë standarde e regjistrimit të anijes rreth 2 javë, por shërbimi ynë i shprehur është vetëm 3 ditë. Ju duhet të shtoni disa ditë nëse duhet të krijojmë një Delaware LLC për ju.

Çfarë është vërtetimi i regjistrimit të jahteve Delaware?
Ju keni mundësinë të regjistroheni për 1 vit ose për 3 vjet. Regjistrimi bëhet sipas vitit kalendarik, pra nga 1 janari deri më 31 dhjetor. Ne tashmë mund t'ju regjistrojmë nga tetori për vitin e ri.
Certifikata e Delaware

A rekomandoni të krijoni një kompani për të zotëruar anijen time?
Ju ose mund të regjistroheni si një person privat i çdo kombësie ose si një Delaware LLC. Zgjedhja juaj duhet të jetë nëse keni nevojë për një shtresë shtesë të konfidencialitetit dhe mbrojtjes së përgjegjësisë për anijen tuaj.
Nëse vendosni të regjistroheni nën një kompani mbajtëse, ne do të krijojmë një kompani Delaware LLC për ju. Ne mund ta konfigurojmë SHPK-në për ju në 48 orë për një tarifë prej $ 299, - dhe do të duhet të paguani vetëm tarifat e ulëta vjetore të mirëmbajtjes prej $ 350 USD pas vitit të parë. Nëse e përdorni LLC vetëm si një kompani pronësie e anijes tuaj, nuk do të ketë asnjë taksë që do të paguhet pasi ajo përdoret vetëm për të zotëruar anijen tuaj. Na duhet vetëm një kopje e pasaportës për të vendosur kompaninë për ju.

A duhet të largohem nga ujërat evropianë me një regjistrim të flamurit Delaware pas 6 - 18 muajsh?
Nëse keni paguar TVSH për një varkë në ndonjë vend evropian, nuk keni pse të largoheni nga ujërat evropiane, nëse jeni regjistruar me flamurin e Delaware (SHBA).

Cila është dokumentet që kërkohen për një Regjistrim në Delaware?
Dokumentet për t'u regjistruar në Delaware janë shumë të thjeshta:

OPSIONI 1 - PRONARI PRIVAT
 1. Plotësoni formularin tonë online (3 min)
 2. Na siguroni një kopje të një fature të noterizuar të shitjes
 3. Të gjitha anijet që vijnë për regjistrim në Delaware nga një regjistër i huaj do të duhet të kenë një kopje të Fshirjes nga ai regjistër.
  Regjistrimet nuk do përpunohen pa të.
 4. Opsionale: nëse anija juaj është krejt e re na duhet një kopje e Certifikatës së Origjinës.

OPSIONI 2 - PRONARI I KORPORATAVE
 1. Plotësoni formularin e konfigurimit të kompanisë sonë - ne do të krijojmë një Delaware LLC për ju në 48 orë
 2. Ne më pas do t'ju ofrojmë një faturë të shitjes që ju t'ia shisni varkën tuaj LLC tuaj


Regjistrimi i Anijes së Rendit
Ne gjithashtu mund të caktojmë një licencë radio RF
Mandatoryshtë e detyrueshme me ligj që të keni një licencë radio - radio në bordin e anijes tuaj. Ne mund të rregullojmë PIC / radion tuaj ndërsa aplikoni për dokumentin tuaj të pronësisë së anijes ose nëse tashmë keni një regjistrim të anijes, ne mund t'ju marrim vetëm licencën e radios. Pasja e një licence radiofonike në bord shmang problemet me autoritetet lokale.
Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë kurs për të marrë licencën dhe të gjithë ne kemi nevojë për informacione themelore në lidhje me ju dhe anijen tuaj të cilat mund të dërgohen në formularin tonë të porosisë.
Ne ofrojmë licencat e PIC-së që lëshohen nga qeveritë e SHBA dhe MB. Të dy, nuk kanë asnjë kufizim në shtetësinë tuaj dhe janë të vlefshme për 10 vjet.

Çfarë lloji të licencës SIPC më duhet për ujërat ndërkombëtare?
Nëse përdorni anijen tuaj në ujërat ndërkombëtare (madje edhe Bahamas ose Kanada) do t'ju duhet një licencë ndërkombëtare e PIC. Në mënyrë që të merrni një licencë të vlefshme në të gjithë botën e vlefshme të PIC-së që është e vlefshme në të gjitha ujërat ndërkombëtare, ju keni 2 mundësi:

Licenca e lëshuar nga UK Telecom (për çdo anije me flamur)
Çmimi është 169 dollarë, - me regjistrim të një varke ose 215 dollarë, - pa regjistrim të një varke
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një logo në mbarë botën e lëshuar nga autoritetet e Telekomit në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj DHE NUK KA RNDSI N WHN CIL FL FAMJEN JU RREGJISTROHENI TANI TANI.

Licencë e lëshuar nga FCC e SH.B.A. (vetëm për anije me flamur të SH.B.A.)
Çmimi është 349 dollarë, -
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një PIC të lëshuar nga autoritetet e FCC Telecom të SH.B.A. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj.
Plotësoni formularin tonë të thjeshtë në internet dhe ne do të fillojmë me licencën tuaj Radio radio sot!

Regjistrimi i Ujësjellësit të Rendit

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë të thjeshtë në internet dhe paraqisni.

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne përkthejmë dhe ua dorëzojmë të gjitha dokumentet autoriteteve të Delaware

 • 04

  përfundim

  Në varësi të nevojave tuaja, dokumentet dërgohen me ndërlidhës brenda 3 ditëve deri në 2 javë

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj Delaware, nuk kemi nevojë për raporte anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Fatura e shitjes ose fatura origjinale (e noterizuar).

Nëse kjo nuk është në anglisht, ne do ta përkthejmë atë falas për ju.

2) Fshirja e flamurit të mëparshëm (nëse varka ishte regjistruar më parë)

Nëse kjo nuk është në anglisht, ne do ta përkthejmë atë falas për ju.

3) Kopja e Pasaportës (ose kopja e kompanisë LTD nëse vendosni nën një kompani mbajtëse).

Nëse kjo nuk është në anglisht, ne do ta përkthejmë atë falas për ju.

4) OPTIONAL - Nëse anija është krejt e re, na duhet një kopje e Certifikatës së Origjinës.

Nëse kjo nuk është në anglisht, ne do ta përkthejmë atë falas për ju.

5) Picture of the HULL/HIN number

6) If company is the owner, formation documents/incorporation documents not older than 6 months needed

3 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë i cili merret me regjistrimet e Delaware.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vendet e tjera

Qëndro i lidhur