WERELDWIJDE MMSI TELECOM RADIO LICENTIE


We kunnen ook een MMSI-radiolicentie regelen
Het is wettelijk verplicht om een MMSI-radiolicentie aan boord van uw schip te hebben. We kunnen uw MMSI / radio regelen tijdens het aanvragen van uw booteigendomsdocument of als u al een bootregistratie heeft, kunnen we u alleen de radiolicentie bezorgen. Het hebben van een MMSI-radiolicentie aan boord voorkomt problemen met de lokale autoriteiten. U hoeft geen cursus te volgen om de vergunning te ontvangen en alle basisinformatie over u en uw vaartuig die we nodig hebben, kunt u sturen op ons bestelformulier. We bieden MMSI-licenties die zijn uitgegeven door de regeringen van de VS en het VK. Beiden hebben geen beperkingen op uw nationaliteit en zijn 10 jaar geldig.

Wat voor soort MMSI-licentie heb ik nodig voor internationale wateren?
Als u uw schip in internationale wateren (zelfs Bahama's of Canada) gebruikt, heeft u een internationale MMSI-licentie nodig. Om een wereldwijd geldige MMSI-licentie te verkrijgen die geldig is in alle internationale wateren, heeft u 2 opties:

Vergunning afgegeven door UK Telecom (voor schepen onder de vlag)
De prijs is $ 169, - met een bootregistratie of $ 215, - zonder een bootregistratie
We kunnen u ook een wereldwijde MMSI aanbieden, uitgegeven door de Britse telecomautoriteiten. Deze officiële radiolicentie is geldig voor gebruik met een VHF, AIS en EPIRB op uw boot EN HET MAAKT NIET UIT ONDER WELKE VLAG U MOMENTEEL GEREGISTREERD BENT.

Licentie afgegeven door US FCC (alleen voor schepen onder Amerikaanse vlag)
Prijs is $ 349, -
We kunnen u ook een MMSI aanbieden die is uitgegeven door de Amerikaanse FCC Telecom-autoriteiten. Deze officiële radiolicentie is geldig voor gebruik met een VHF, AIS en EPIRB op uw boot. Vul ons eenvoudige online formulier in en we gaan vandaag aan de slag met uw MMSI Radio-licentie!

REGISTREER NU!

Blijf verbonden