WERELDWIJDE MMSI TELECOM RADIO LICENTIE


Zoals u waarschijnlijk weet, is het wettelijk verplicht om te allen tijde een MMSI - radiovergunning aan boord van uw schip te hebben.

Het is wettelijk verplicht om te allen tijde een MMSI-licentie aan boord van uw schip te hebben, dus we raden onze klanten ten zeerste aan om dit te verkrijgen tijdens het aanvragen van uw booteigendomsdocument. Met een MMSI-licentie aan boord vermijdt u problemen wanneer u wordt gecontroleerd door de lokale autoriteiten.

U hoeft geen cursus te volgen om de licentie te ontvangen, we hebben alleen wat informatie over u en uw schip nodig die u kunt invullen op ons bestelformulier. Vul het formulier in, voer de betaling uit en dezelfde dag hebt u een MMSI-radiocertificaat voor uw schip dat geldig is voor alle landen over de hele wereld.

We bieden MMSI-licenties die zijn uitgegeven door de Amerikaanse en Britse regering. Beide hebben geen beperkingen op uw nationaliteit of onder welke vlag uw schip is geregistreerd en zijn 10 jaar geldig. Het kost ons slechts 1 dag om uw licentie te verkrijgen.

Wat voor soort MMSI-licentie heb ik nodig voor internationale wateren?
Als u uw schip in internationale wateren gebruikt (zelfs Bahama's of Canada), heeft u een internationale MMSI-licentie nodig. Om een wereldwijd geldige MMSI-licentie te verkrijgen die geldig is in alle internationale wateren, heeft u 2 opties:

Licentie uitgegeven door UK Telecom 149 EUR / 169 USD met een bootregistratie (199 EUR / 215 USD zonder):
We kunnen u ook een wereldwijd MMSI aanbieden dat is uitgegeven door de Britse telecomautoriteiten. Deze officiële radiolicentie is geldig om te gebruiken met een marifoon, AIS en EPIRB op uw boot EN HET Maakt niet uit onder welke vlag u momenteel bent geregistreerd.

Licentie uitgegeven door US FCC 325 EUR / 349 USD:
We kunnen u ook een MMSI aanbieden die is uitgegeven door de Amerikaanse FCC Telecom-autoriteiten. Deze officiële radiolicentie is geldig voor gebruik met een marifoon, AIS en EPIRB op uw boot EN IS ALLEEN GELDIG VOOR ONS GEVLAGDE VAARTUIGEN.

REGISTREER NU!

Blijf verbonden