Na Kontaktoni

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merren me regjistrimet e jahteve Delaware.

Regjistri i jahteve Holland

Ne operojmë nga Emiratet e Bashkuara Arabe, SHBA dhe MB

USA. +1 302 595 1103
UK. +44 231 105 1777

info@register-yacht-delaware.com

Mon-Fri: 9.00 AM – 22.00 PM


ZYRA KRYESORE E Emirateve të Bashkuara Arabe:
Pallati 7, Zyra 8,
Kutia Postare 7751, Zona SAIF,
Sharjah, Emiratet e Bashkuara Arabe

ZYRA E POLONISË:
Hoża 86 zyra 410,
00-682 Varshavë
Polonia

ZYRA E HOLANDËS:
Joan Muyskensweg 38 - 8546
1114 AN Amsterdam
Holanda

9.00 AM – 22.00 PM

Qëndro i lidhur

*}