WORLD WIDE MMSI TELECOM RADIO LISENSSI


Voimme myös järjestää MMSI-radioluvan
Lain mukaan aluksella on oltava MMSI-radiolupa. Voimme järjestää MMSI: si / radiosi haettaessa veneesi omistusasiakirjaasi tai jos sinulla on jo veneen rekisteröinti, voimme saada sinulle vain radioluvan. MMSI-radioluvan saaminen aluksella välttää ongelmia paikallisten viranomaisten kanssa. Sinun ei tarvitse suorittaa mitään kursseja saadaksesi lisenssin, ja kaikki tarvitsemme sinusta ja aluksestasi perustiedot, jotka voidaan lähettää tilauslomakkeellemme. Tarjoamme Yhdysvaltain ja Ison-Britannian hallitusten myöntämiä MMSI-lisenssejä. Molemmilla ei ole rajoituksia kansalaisuudellesi ja ne ovat voimassa 10 vuotta.

Millaista MMSI-lisenssiä tarvitsen kansainvälisille vesille?
Jos käytät alusta kansainvälisillä vesillä (jopa Bahamalla tai Kanadassa), tarvitset kansainvälisen MMSI-lisenssin. Kaikilla kansainvälisillä vesillä voimassa olevan, maailmanlaajuisesti voimassa olevan MMSI-lisenssin saamiseksi sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

UK Telecomin myöntämä lisenssi (lipun alla purjehtivalle alukselle)
Hinta on 169 dollaria - veneen rekisteröinnillä tai 215 dollaria - ilman veneen rekisteröintiä
Voimme myös tarjota sinulle maailmanlaajuisen MMSI: n, jonka Ison-Britannian televiestintäviranomaiset ovat myöntäneet. Tätä virallista radiolupaa voi käyttää veneesi VHF-, AIS- ja EPIRB-laitteiden kanssa, eikä se ole asiasta, jonka lipun alla olet tällä hetkellä rekisteröity.

Yhdysvaltain FCC: n myöntämä lisenssi (vain Yhdysvaltain lipun alla purjehtiville aluksille)
Hinta on 349 dollaria, -
Voimme myös tarjota sinulle Yhdysvaltain FCC Telecom -viranomaisten myöntämän MMSI: n. Tätä virallista radiolupaa voi käyttää veneesi VHF-, AIS- ja EPIRB-laitteiden kanssa. Täytä yksinkertainen online-lomake ja alamme käyttää MMSI-radiolupaa tänään!

REKISTERÖIDY NYT!

Pysy yhteydessä