OPUSTITI POSVETNO RABO ŠIROK MMSI TELECOM RADIO DATI DOVOLJENJE


Dogovorimo se lahko tudi za licenco za MMSI Radio
Po zakonu je na vašem plovilu treba imeti dovoljenje za radijsko zvezo MMSI. Med prijavo za dokument o lastništvu plovila lahko uredimo vaš MMSI / radio ali če že imate registracijo plovila, vam lahko zagotovimo samo radijsko licenco. Če imate radijsko licenco MMSI, se izognete težavam z lokalnimi oblastmi. Za pridobitev licence vam ni treba opraviti nobenega tečaja in vse, kar potrebujemo, so osnovne informacije o vas in vašem plovilu, ki jih lahko pošljete na našem obrazcu za naročilo. Ponujamo licence MMSI, ki jih izdajo vlade ZDA in Združenega kraljestva. Oba nimata omejitev glede državljanstva in veljata 10 let.

Kakšno dovoljenje MMSI potrebujem za mednarodne vode?
Če plovilo uporabljate v mednarodnih vodah (celo Bahami ali Kanada), boste potrebovali mednarodno dovoljenje MMSI. Za pridobitev veljavne MMSI licence po vsem svetu, ki velja v vseh mednarodnih vodah, imate na voljo 2 možnosti:

Dovoljenje izda UK Telecom (za katero koli plovilo pod zastavo)
Cena je 169 USD, - z registracijo plovila ali 215 USD, - brez registracije čolna
Ponudimo vam lahko tudi svetovni MMSI, ki so ga izdali organi Združenega kraljestva za telekomunikacije. Ta uradna radijska licenca bo veljavna za uporabo z VHF, AIS in EPIRB na vašem čolnu IN NI VELJAVNA, NA KATERI ZASTAVI STE TRENUTNO PRIJAVLJENI.

Dovoljenje izda FCC ZDA (samo za plovila pod zastavo ZDA)
Cena je 349 USD, -
Ponudimo vam lahko tudi MMSI, ki so ga izdali ameriški organi FCC Telecom. Ta uradna radijska licenca bo veljavna za uporabo z VHF, AIS in EPIRB na vašem čolnu. Izpolnite naš preprost spletni obrazec in danes bomo začeli z vašo licenco za MMSI Radio!

REGISTRIRAJ SE ZDAJ!

Ostanite povezani