OPUSTITI POSVETNO RABO ŠIROK MMSI TELECOM RADIO DATI DOVOLJENJE


Kot verjetno veste, je po zakonu obvezno imeti na krovu plovila MMSI - radijsko licenco.

Po zakonu je obvezno imeti licenco MMSI na krovu vašega plovila ves čas, zato našim strankam toplo priporočamo, da to pridobijo, ko zaprosijo za vaš dokument o lastništvu plovila. Če imate na krovu licenco MMSI, se izognete težavam, ko vas preverijo lokalne oblasti.

Za pridobitev licence vam ni treba opraviti nobenega tečaja, vse, kar potrebujemo, so nekateri podatki o vas in vašem plovilu, ki jih je mogoče izpolniti, na našem naročilnici. Izpolnite obrazec, izvedite plačilo in še isti dan imate za svoje plovilo MMSI radijsko potrdilo, ki velja za vse države po svetu.

Ponujamo MMSI licence, ki jih izdata vlada ZDA in Velike Britanije. Oba nimata omejitev glede vašega državljanstva ali pod katero zastavo je vaše plovilo registrirano in veljata 10 let. Za pridobitev vaše licence potrebujemo le en dan.

Kakšno licenco MMSI potrebujem za mednarodne vode?
Če svoje plovilo uporabljate v mednarodnih vodah (tudi na Bahamih ali v Kanadi), boste potrebovali mednarodno licenco MMSI. Za pridobitev veljavne svetovne licence MMSI, ki velja v vseh mednarodnih vodah, imate na voljo dve možnosti:

Licenca izdala UK Telecom 149 EUR / 169 USD z registracijo čolna (199 EUR / 215 USD brez):
Ponujamo vam lahko tudi svetovni MMSI, ki ga je izdal organ UK Telecom. Ta uradna radijska licenca bo veljavna za uporabo VHF, AIS in EPIRB na vaši jadrnici. NI ZADOVOLJEN V SISTEMU, ZA KATEGA JE ZASTAVA VZDRŽENA.

Licenca izdala US FCC 325 EUR / 349 USD:
Ponudimo vam lahko tudi MMSI, ki ga je izdal ameriški organ FCC Telecom. Ta uradna radijska licenca bo veljavna za uporabo z VHF, AIS in EPIRB na vaši ladji in je SAMO VELJAVNA ZA US PRAVILNA PLOVILA.

REGISTRIRAJ SE ZDAJ!

Ostanite povezani