• main-banner-delaware

  REGISTRERING AF BÅD I DELAWARE

  For alle tilgængelige nationaliteter

Vigtig meddelelse - Opdatering af bådregistrering:

Delaware DNREC og US Coast Guard accepterer nu kun bådregistreringer for skibe baseret i Delaware-farvande. Andre billigere og enklere registreringsmuligheder er tilgængelige, såsom Polen, Langkawi, San Marino og Storbritannien. Alle registreringer er tilgængelige for alle nationaliteter, og vi kan hjælpe med at registrere dit fartøj på alle disse steder. For kommercielle fartøjer anbefaler vi Polen, Panama, Malta, BVI og Caymanøerne.

Vores bedste anbefaling er det polske flag, der tilbyder fremragende værdi og en ligetil proces med livstidsregistrering. Det Forenede Kongerige flag er en anden god mulighed, som giver dig mulighed for at flage med det røde fanrik. Langkawi tilbyder en af de mest bekvemme bådregistreringer, mens San Marino har rimelige omkostninger og en ligetil registreringsproces.

Forhandlere er velkomne til at arbejde med os og modtage de højeste provisioner i branchen. Hvis du er interesseret, kontakt os venligst for særlige forhandlerpriser.

Registrer din båd eller yacht i Delaware (USA)

Du har købt en ny eller brugt båd et eller andet sted i verden, og mægleren spørger dig; "Under hvilket flag vil båden blive registreret?" Mange lande har meget tidskrævende flagregistreringer eller har alle slags maritime begrænsninger eller værre, meget høje gebyrer for at registrere din båd. Den gode nyhed er; du behøver ikke at registrere båden i det land, du bor!

Du kan registrere din båd i et land, der har en hurtig, effektiv, billig registrering og ingen inspektion! Delstaten Delaware i USA tilbyder alt det ovenstående, og det er således det perfekte flag, og hvorfor det er så populært i den maritime verden. Vi kan registrere din båd under amerikansk flag på så lidt som 3 dage, og du har ikke brug for nogen bådmåling eller andet tidskrævende papirarbejde.

Vi er den største registrator af Delaware-flagede skibe. Vores flersprogede personale kan få dit skib registreret i Delaware inden for 3 dage op til 2 uger. Det afhænger bare af, om du vælger vores standard- eller ekspresservice. Vores team tager sig af alt! Du sender os papirarbejdet, og vi oversætter alt ikke-engelsk papirarbejde til engelsk som en del af vores gebyr.

Hvilke nationaliteter kan registrere deres båd under Delaware (USA) flag?
Alle nationaliteter kan registrere deres yacht i Delaware. Der er heller ingen nationalitetsbegrænsninger for oprettelse af et LLC-selskab i Delaware.

Privat ejet eller virksomhedsejet?
Du kan registrere din båd som privatejet (selvom du ikke er amerikansk statsborger), eller du kan vælge at registrere din båd under et holdingselskab. Hvis du vælger at registrere dig under et holdingselskab, opretter vi en LLC til dig, og du skal kun betale de lave årlige vedligeholdelsesgebyrer. Hovedårsagerne til, at nogle af vores kunder vælger at eje deres skib under et holdingselskab, er: minimale ansvarsproblemer i tilfælde af søulykker, anonymitet eller af skattemæssige årsager. Hvis du kun bruger en LLC som ejerskab af din båd, skal der ikke betales nogen skat.

Hvad er de nøjagtige gebyrer for registrering af Delaware-flag?
Vores servicegebyr er $ 179, - for standardregistrering (max 15 dage) eller $ 249, - for ekspresregistrering (3 dage). Vores pris inkluderer selv omkostningerne ved oversættelser og kurérgebyrer, og der er ingen skjulte omkostninger !. Derefter er der det faktiske offentlige gebyr (se nedenfor), der afhænger af bådens størrelse, og du har mulighed for at registrere dig i 1 eller 3 år.

1 ÅRS REGISTRERING 3 ÅRS REGISTRERING
Klasse A - mindre end 16 fod 20 USD
Klasse 1 - 16 ft til under 26 ft 40 USD
Klasse 2 - 26 fod til under 40 fod 60 USD
Klasse 3 - 40 fod til under 65 fod 100 USD
Klasse 4-65 ft og længere. 120 USD
Klasse A - mindre end 16 fod 60 USD
Klasse 1 - 16 fod til under 26 fod 120 USD
Klasse 2 - 26 fod til under 40 fod 180 USD
Klasse 3-40 ft til under 65 ft 300 USD
Klasse 4-65 ft og længere 360 USD


Hvor hurtigt kan du tage sig af bådregistreringen i Delaware?
Vores standardbådregistreringstid omkring 2 uger, men vores ekspres service er kun 3 dage. Du skal tilføje et par dage, hvis vi har brug for at oprette en Delaware LLC til dig.

Hvad er validering af Delaware yachtregistrering?
Du har valget om at registrere dig i 1 år eller i 3 år. Registreringen er efter kalenderår, så fra 1. januar til 31. december. Vi kan allerede registrere dig fra oktober til det nye år.
Delaware-certifikat

Anbefaler du at oprette et firma til at eje mit fartøj?
Du kan enten registrere dig som en privat person af enhver nationalitet eller som en Delaware LLC. Dit valg bør være, hvis du har brug for et ekstra lag af fortrolighed og ansvarsbeskyttelse for dit skib.
Hvis du vælger at registrere dig under et holdingselskab, opretter vi et Delaware LLC-selskab for dig. Vi kan opsætte LLC til dig inden for 48 timer mod et gebyr på $ 299, - og du skal kun betale de lave årlige vedligeholdelsesgebyrer på $ 350 USD efter det første år. Hvis du kun bruger LLC som ejerskab af din båd, skal der ikke betales nogen skat, da det kun bruges til at eje dit skib. Vi har kun brug for en paskopi for at konfigurere virksomheden for dig.

Skal jeg forlade de europæiske farvande med en Delaware-flagregistrering efter 6 - 18 måneder?
Hvis du har betalt moms for en båd i ethvert europæisk land, behøver du ikke forlade de europæiske farvande, hvis du er registreret med Delaware (USA) flag.

Hvad er det papirarbejde, der kræves for en Delaware-registrering?
Papiret til registrering i Delaware er meget simpelt:

MULIGHED 1 - PRIVAT EJER
 1. Udfyld vores online formular (3 min)
 2. Giv os en kopi af en notariseret faktura
 3. Alle både, der kommer til Delaware-registrering fra et udenlandsk register, skal have en slettekopi fra dette register.
  Registreringer vil ikke behandles uden.
 4. Valgfrit: hvis din båd er splinterny, har vi brug for en kopi af oprindelsescertifikat.

VALGMULIGHED 2 - EJENDOM
 1. Udfyld vores firmaopsætningsformular - vi opretter en Delaware LLC til dig inden for 48 timer
 2. Vi giver dig derefter en salgsregning, hvor du sælger din båd til din egen LLC


Bestil bådregistrering
Vi kan også arrangere en MMSI Radio-licens
Det er lovpligtigt at have en MMSI - radiolicens ombord på dit skib. Vi kan arrangere din MMSI / radio, mens du ansøger om dit bådeejedokument, eller hvis du allerede har en bådregistrering, kan vi få dig kun radiolicensen. At have en MMSI-radiolicens ombord undgår problemer med de lokale myndigheder.
Du behøver ikke at tage noget kursus for at modtage licensen, og alt hvad vi har brug for grundlæggende oplysninger om dig og dit skib, som kan sendes på vores ordreformular.
Vi tilbyder MMSI-licenser, der er udstedt af USA og UK regeringer. Begge har ingen begrænsninger for din nationalitet og er gyldige i 10 år.

Hvilken type MMSI-licens har jeg brug for til internationale farvande?
Hvis du bruger dit skib i internationale farvande (endda Bahamas eller Canada), har du brug for en international MMSI-licens. For at opnå en verdensomspændende gyldig MMSI-licens, der er gyldig i alle internationale farvande, har du to muligheder:

Licens udstedt af UK Telecom (for ethvert flagskib)
Prisen er $ 169, - med en bådregistrering eller $ 215, - uden en bådregistrering
Vi kan også tilbyde dig en verdensomspændende MMSI udstedt af de britiske telekommunikationsmyndigheder. Denne officielle radiolicens er gyldig til brug sammen med en VHF, AIS og EPIRB på din båd, OG DET PASSER IKKE UNDER HVILKEN FLAGGE DU ER I øjeblikket registreret.

Licens udstedt af US FCC (kun for amerikanske flag)
Prisen er $ 349, -
Vi kan også tilbyde dig et MMSI udstedt af de amerikanske FCC Telecom-myndigheder. Denne officielle radiolicens er gyldig til brug med en VHF, AIS og EPIRB på din båd.
Udfyld vores enkle online formular, så kommer vi i gang med din MMSI Radio-licens i dag!

Bestil MMSI-registrering

KUN 4 ENKLE TRIN

 • 01

  ONLINE FORMULAR

  Udfyld vores enkle online formular og indsende.

 • 02

  Dokumenter

  Send os dine båddokumenter og paskopi.

 • 03

  Behandling

  Vi oversætter og sender alt papirarbejde til myndighederne i Delaware

 • 04

  Afslutningen

  Afhængigt af dine behov sendes dokumenterne med kurer inden for 3 dage til 2 uger

Hvilke dokumenter har vi brug for?

For at registrere din yacht Delaware, behøver vi ikke nogen undersøgelsesrapporter og dokumentationen er meget enkel:

1) Salgsseddel eller original faktura (notarized).

Hvis dette ikke er på engelsk, vil vi oversætte det gratis for dig.

2) Sletning af det tidligere flag (hvis båden tidligere var registreret)

Hvis dette ikke er på engelsk, vil vi oversætte det gratis for dig.

3) Passport kopi (eller selskab LTD kopi, hvis du lægger i under et holdingselskab).

Hvis dette ikke er på engelsk, vil vi oversætte det gratis for dig.

2) Pas kopi eller ID

Hvis dette ikke er på engelsk, vil vi oversætte det gratis for dig.

5) Picture of the HULL/HIN number

6) If company is the owner, formation documents/incorporation documents not older than 6 months needed

3-7 dage
Ekspresregistrering

Vi kan registrere dit fartøj enten via vores eksprestjeneste eller med vores normale registrering.

3 - 4 uger
Standard registrering

VORES PERSONALE TALER Delaware, SPANSK, ENGELSK, FRANSK, TYSK, HOLLANDSK, UKRAINE & RUSSISK

Mød vores eksperter

Vi har et meget erfarent team, der beskæftiger sig med Delaware registreringer.

Partners Carousel

Vi tilbyder også bådregistreringer i andre lande

Bevar forbindelsen