• main-banner-delaware

  DELAWARE VENEEN REKISTERÖINTI

  Kaikille saatavilla oleville kansallisuuksille

Tärkeä ilmoitus - veneen rekisteröintipäivitys:

Delawaren DNREC ja Yhdysvaltain rannikkovartiosto hyväksyvät nyt veneiden rekisteröinnit vain Delawaren vesillä sijaitseville aluksille. Saatavilla on myös muita halvempia ja yksinkertaisempia rekisteröintivaihtoehtoja, kuten Puola, Langkawi, San Marino ja Iso-Britannia. Kaikki rekisteröinnit ovat kaikkien kansallisuuksien saatavilla, ja voimme auttaa rekisteröimään aluksesi missä tahansa näistä paikoista. Kaupallisille aluksille suosittelemme Puolaa, Panamaa, Maltaa, BVI:tä ja Caymansaaria.

Suosituksemme on Puolan lippu, joka tarjoaa erinomaisen vastineen ja suoraviivaisen prosessin elinikäiseen rekisteröintiin. Yhdistyneen kuningaskunnan lippu on toinen loistava vaihtoehto, jonka avulla voit purjehtia punaista lippua. Langkawi tarjoaa yhden kätevimmistä veneiden rekisteröinnistä, kun taas San Marino on kohtuulliset kustannukset ja suoraviivainen rekisteröintiprosessi.

Jälleenmyyjät ovat tervetulleita työskentelemään kanssamme ja saavat alan korkeimmat palkkiot. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä erikoishintoja varten.

Rekisteröi veneesi tai jahtisi Delawaressa (USA)

Olet ostanut uuden tai käytetyn veneen jostakin maailmasta ja välittäjä kysyy sinulta; "Minkä lipun alla vene rekisteröidään?" Monissa maissa lippujen rekisteröinti on erittäin aikaa vievää tai niillä on kaikenlaisia merenkulkurajoituksia tai mikä vielä pahempaa, erittäin korkeita maksuja veneen rekisteröinnistä. Hyvä uutinen on; venettä ei tarvitse rekisteröidä maassa, jossa asut!

Voit rekisteröidä veneesi maassa, jossa rekisteröinti on nopeaa, tehokasta, edullista ja ilman tarkastusta! Delawaren osavaltio Yhdysvalloissa tarjoaa kaiken edellä mainitun, joten se on täydellinen lippu ja miksi se on niin suosittu merenkulkualalla. Voimme rekisteröidä veneesi Yhdysvaltain lipun alla vain 3 päivässä, etkä tarvitse venekatsastusta tai muuta aikaa vievää paperityötä.

Olemme Delaware-lippujen alla purjehtivien alusten suurin rekisteröijä. Monikielinen henkilökuntamme voi rekisteröidä aluksesi Delawareen 3 päivän tai 2 viikon kuluessa. Se riippuu vain siitä, valitsetko tavallisen vai pikapalvelumme. Tiimimme huolehtii kaikesta! Lähetät meille paperityöt ja me käännämme kaikki muut kuin englanninkieliset paperit englanniksi osana maksumme.

Mitkä kansallisuudet voivat rekisteröidä veneensä Delaware (USA) -lipun alla?
Kaikki kansallisuudet voivat rekisteröidä jahdin Delawaressa. LLC-yrityksen perustamiselle Delawaressa ei myöskään ole kansallisuusrajoituksia.

Yksityinen tai yrityksen omistama?
Voit rekisteröidä veneesi yksityisomistuksessa (vaikka et olisikaan Yhdysvaltain kansalainen) tai voit rekisteröidä veneesi holdingyhtiöön. Jos päätät rekisteröityä holdingyhtiöön, perustamme sinulle LLC: n ja sinun on maksettava vain alhaiset vuosihuoltomaksut. Tärkeimmät syyt jotkut asiakkaistamme valitsevat aluksensa omistamisen holdingyhtiön alle ovat: vähimmäisvastuuongelmat merionnettomuuksissa, nimettömyydessä tai verotussyistä. Jos käytät LLC: tä vain veneen omistajayrityksenä, veroja ei makseta.

Mitkä ovat Delaware-lippujen rekisteröinnin tarkat maksut?
Palvelumaksumme on 179 dollaria - normaalista rekisteröinnistä (enintään 15 päivää) tai 249 dollaria - pikarekisteröinnistä (3 päivää). Hintamme sisältää jopa käännöskustannukset ja kuriiripalkkiot, eikä piilokustannuksia ole !. Sitten on todellinen hallituksen maksu (katso alla), joka riippuu veneen koosta ja sinulla on mahdollisuus rekisteröityä 1 tai 3 vuodeksi.

1 VUODEN REKISTERÖINTI 3 VUOTEN REKISTERÖINTI
Luokka A - alle 16 jalkaa 20 USD
Luokka 1-16 jalkaa alle 26 jalkaa 40 USD
Luokka 2-26 jalkaa alle 40 jalkaa 60 USD
Luokka 3 - 40 jalkaa alle 65 jalkaa 100 USD
Luokka 4 - 65 jalkaa ja pidempi. 120 USD
Luokka A - alle 16 jalkaa 60 USD
Luokka 1-16 jalkaa alle 26 jalkaa 120 USD
Luokka 2 - 26 jalkaa alle 40 jalkaa 180 USD
Luokka 3 - 40 - alle 65 jalkaa 300 USD
Luokka 4 - 65 jalkaa ja pidempi 360 USD


Kuinka nopeasti voit huolehtia veneen rekisteröinnistä Delawaressa?
Normaali veneemme rekisteröintiaika on noin 2 viikkoa, mutta pikapalvelumme on vain 3 päivää. Sinun on lisättävä muutama päivä, jos meidän on asennettava Delaware LLC sinulle.

Mikä on Delaware-huvialuksen rekisteröinnin validointi?
Voit valita ilmoittautumisen 1 vuodeksi tai 3 vuodeksi. Ilmoittautuminen tapahtuu kalenterivuosittain, joten 1.1.-31.12. Voimme rekisteröidä sinut jo lokakuusta uuteen vuoteen.
Delaware-varmenne

Suosittelisitko yrityksen perustamista omistamaan alukseni?
Voit joko rekisteröityä minkä tahansa kansalaisuuden yksityishenkilöksi tai Delaware LLC: ksi. Valintasi tulisi olla, jos tarvitset ylimääräisen luottamuksellisuuden ja vastuun suojaamisen aluksellesi.
Jos päätät rekisteröityä holdingyhtiöön, perustamme sinulle Delaware LLC -yrityksen. Voimme perustaa LLC: n sinulle 48 tunnissa hintaan 299 dollaria, ja sinun on maksettava vain alhaiset 350 dollarin vuosihuoltomaksut ensimmäisen vuoden jälkeen. Jos käytät LLC: tä vain veneen omistajayrityksenä, veroja ei tarvitse maksaa, koska sitä käytetään vain aluksen omistamiseen. Tarvitsemme vain passikopion yrityksen perustamiseksi sinulle.

Pitääkö minun lähteä Euroopan vesiltä Delawaren lipun rekisteröimällä 6-18 kuukauden kuluttua?
Jos olet maksanut arvonlisäveroa veneestä missään Euroopan maassa, sinun ei tarvitse lähteä Euroopan vesiltä, jos olet rekisteröity Delaware (USA)-lippuun.

Mitä asiakirjoja Delaware-rekisteröinti edellyttää?
Delawareen rekisteröityminen on hyvin yksinkertaista:

VAIHTOEHTO 1 - YKSITYINEN OMISTAJA
 1. Täytä online-lomake (3 min)
 2. Toimita meille kopio notaarin vahvistamasta laskusta
 3. Kaikilla ulkomaisesta rekisteristä Delaware-rekisteröintiin tulevilla veneillä on oltava poistokopio kyseisestä rekisteristä.
  Rekisteröinnit ei käsitellään ilman.
 4. Valinnainen: jos veneesi on upouusi, tarvitsemme kopion alkuperätodistuksesta.

VAIHTOEHTO 2 - YRITYSTEN OMISTAJA
 1. Täytä yrityksen perustamislomake - me perustamme Delaware LLC: n sinulle 48 tunnissa
 2. Toimitamme sitten sinulle laskun, jonka mukaan myyt veneesi omalle LLC: lle


Tilaa veneen rekisteröinti
Voimme myös järjestää MMSI-radioluvan
Lain mukaan aluksella on oltava MMSI-radiolupa. Voimme järjestää MMSI: si / radiosi haettaessa veneesi omistusasiakirjaasi tai jos sinulla on jo veneen rekisteröinti, voimme saada sinulle vain radioluvan. MMSI-radioluvan saaminen aluksella välttää ongelmia paikallisten viranomaisten kanssa.
Sinun ei tarvitse suorittaa mitään kursseja saadaksesi lisenssin, ja kaikki tarvitsemme sinusta ja aluksestasi perustiedot, jotka voidaan lähettää tilauslomakkeellemme.
Tarjoamme Yhdysvaltain ja Ison-Britannian hallitusten myöntämiä MMSI-lisenssejä. Molemmilla ei ole rajoituksia kansalaisuudellesi ja ne ovat voimassa 10 vuotta.

Millaista MMSI-lisenssiä tarvitsen kansainvälisille vesille?
Jos käytät alusta kansainvälisillä vesillä (jopa Bahamalla tai Kanadassa), tarvitset kansainvälisen MMSI-lisenssin. Kaikilla kansainvälisillä vesillä voimassa olevan, maailmanlaajuisesti voimassa olevan MMSI-lisenssin saamiseksi sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

UK Telecomin myöntämä lisenssi (lipun alla purjehtivalle alukselle)
Hinta on 169 dollaria - veneen rekisteröinnillä tai 215 dollaria - ilman veneen rekisteröintiä
Voimme myös tarjota sinulle maailmanlaajuisen MMSI: n, jonka Ison-Britannian televiestintäviranomaiset ovat myöntäneet. Tätä virallista radiolupaa voi käyttää veneesi VHF-, AIS- ja EPIRB-laitteiden kanssa, eikä se ole asiasta, jonka lipun alla olet tällä hetkellä rekisteröity.

Yhdysvaltain FCC: n myöntämä lisenssi (vain Yhdysvaltain lipun alla purjehtiville aluksille)
Hinta on 349 dollaria, -
Voimme myös tarjota sinulle Yhdysvaltain FCC Telecom -viranomaisten myöntämän MMSI: n. Tätä virallista radiolupaa voi käyttää veneesi VHF-, AIS- ja EPIRB-laitteiden kanssa.
Täytä yksinkertainen online-lomake ja alamme käyttää MMSI-radiolupaa tänään!

Tilaa MMSI-rekisteröinti

VAIN 4 YKSINKERTAISTA VAIHETA

 • 01

  VERKKOLOMAKE

  Täytä yksinkertainen verkkolomake ja lähetä.

 • 02

  Asiakirjat

  Lähetä meille veneen asiakirjat ja passi kopio.

 • 03

  Käsittely

  Käännämme ja toimitamme kaikki paperityöt Delawaren viranomaisille.

 • 04

  Valmistumisen

  Tarpeistasi riippuen asiakirjat lähetetään kuriirilla 3 päivän - 2 viikon kuluessa

Mitä asiakirjoja tarvitsemme?

Jotta voit rekisteröidä jahti Delaware, emme tarvitse mitään tutkimusraportteja ja asiakirjat on hyvin yksinkertainen:

1) Kauppakirja tai alkuperäinen lasku (notaarin mukaan).

Jos tämä ei ole Englanti, käännämme sen sinulle ilmaiseksi.

2) Edellisen lipun poistaminen (jos vene on aiemmin rekisteröity)

Jos tämä ei ole Englanti, käännämme sen sinulle ilmaiseksi.

3) Passin kopio (tai yrityksen LTD-kopio, jos laitat holdingyhtiön alle).

Jos tämä ei ole Englanti, käännämme sen sinulle ilmaiseksi.

2) passikopio tai henkilötunnus

Jos tämä ei ole Englanti, käännämme sen sinulle ilmaiseksi.

5) Picture of the HULL/HIN number

6) If company is the owner, formation documents/incorporation documents not older than 6 months needed

3-7 päivää
Pikarekisteröinti

Voimme rekisteröidä aluksesi joko pikapalvelun kautta tai normaalilla rekisteröinnillämme.

3 - 4 viikkoa
Tavallinen rekisteröinti

HENKILÖKUNTAMME PUHUU Delaware, ESPANJA, ENGLANTI, RANSKA, SAKSA, HOLLANTI, UKRAINA JA VENÄJÄ

Tutustu asiantuntijoihimme

Meillä on kokenut tiimi, joka käsittelee Delawaren rekisteröinnit.

Partners Carousel

Tarjoamme veneiden rekisteröintejä myös muissa maissa

Pysy yhteydessä