Ju lutemi zgjidhni më poshtë regjistrimin sipas kohëzgjatjes (1 ose 3 vjet) dhe gjatësisë së anijes
Tarifat e regjistrimit në Delaware:
Tarifat për një (1) vit regjistrimi
 
Tarifat për tre (3) vjet regjistrimi


Tarifa jonë e shërbimit gjithëpërfshirës (Kjo përfshin të gjitha përkthimet dhe tarifat e ndërlidhësve):
Shërbime opcionale që mund të ofrojmë:
Letër zyrtare e konfirmimit të shtetit Delaware
Vendosni tarifat për kompaninë LLC
Licenca e radios - PIK
Kjo licencë lëshohet nga Autoritetet Federale të Komunikimit të Sh.B.A-së dhe është e vlefshme për 10 vjet
Total: 

Informacioni i anijeve

Informacione për pronarët e jahteve

LLC Information Form

Informacione për LLC

Agjent i regjistruar

Informacione për kontaktin

Adresa e shtepise