Regjistrojeni varkën tuaj nën Flamurin Polonisht - e vlefshme përgjithmonë - pa rinovime!


A keni nevojë për një regjistrim të flamurit që është i vlefshëm në të gjithë botën dhe është në dispozicion për të gjitha kombësitë - ne mund t'ju ofrojmë një regjistrim të flamurit polak (BE). Ky regjistrim është i vlefshëm për tërë jetën e varkës dhe për këtë arsye nuk do të keni nevojë të rinovoni dokumentet tuaja. I gjithë procesi është shumë i thjeshtë, pasi nuk keni nevojë për një studim të jahteve dhe dokumentet e përkohshme mund të sigurohen brenda 2-3 ditësh dhe regjistrimi përfundimtar nuk duhet të zgjasë më shumë se 2-3 javë, nëse na furnizoni me dokumentet e sakta. Ne rekomandojmë shumë Regjistrimin e Flamurit Polonisht pasi aktualisht është flamuri më i lehtë dhe më i lirë në botë!

E RANTNDSISHME - Regjistrimi i Flamurit Polonisht është një REGJISTRIM i Flamurit që është i vlefshëm në të gjithë botën pa asnjë kufizim!

Sa kushton regjistrimi në Poloni?
Çmimet tona përfshijnë gjithçka! Asnjë kosto e fshehur si përkthimet, tarifat e ndërlidhësve ose tarifat e këshillimit. Një çmim që përfshin të gjitha tarifat e qeverisë.

  • Deri në 7 metër: 469 €, -
  • Nga 7.1 deri në 12 metër: 569 €, -
  • Nga 12,1 në 24 metër: 669 €, -

Qëndro i lidhur