• main-banner-delaware

  DELAWARE BOOT REGISTRATIE

  Voor alle nationaliteiten beschikbaar

Belangrijke mededeling - update bootregistratie:

Delaware DNREC en de Amerikaanse kustwacht accepteren nu alleen bootregistraties voor schepen die in de wateren van Delaware zijn gevestigd. Er zijn andere goedkopere en eenvoudigere registratiemogelijkheden beschikbaar, zoals Polen, Langkawi, San Marino en het Verenigd Koninkrijk. Alle registraties zijn beschikbaar voor alle nationaliteiten en we kunnen u helpen uw vaartuig op al deze locaties te registreren. Voor commerciële schepen raden we Polen, Panama, Malta, BVI en de Kaaimaneilanden aan.

Onze beste aanbeveling is de Poolse vlag, die uitstekende waarde biedt en een eenvoudig proces met levenslange registratie. De vlag van het Verenigd Koninkrijk is een andere geweldige optie, waarmee u de rode vlagvlag kunt voeren. Langkawi biedt een van de handigste bootregistraties, terwijl San Marino redelijke kosten en een eenvoudig registratieproces heeft.

Dealers zijn welkom om met ons samen te werken en de hoogste commissies in de branche te ontvangen. Neem bij interesse contact met ons op voor speciale dealertarieven.

Uw boot of jacht registreren in Delaware (VS)

U heeft ergens ter wereld een nieuwe of gebruikte boot gekocht en de makelaar vraagt u; "Onder welke vlag zal de boot worden geregistreerd?" Veel landen hebben zeer tijdrovende vlagregistraties of hebben allerlei maritieme beperkingen of erger nog, zeer hoge tarieven voor het registreren van uw boot. Het goede nieuws is; u hoeft de boot niet te registreren in het land waar u woont!

U kunt uw boot registreren in een land met een snelle, efficiënte, goedkope registratie en zonder inspectie! De staat Delaware in de VS biedt al het bovenstaande en daarom is het de perfecte vlag en waarom het zo populair is in de maritieme wereld. We kunnen uw boot onder Amerikaanse vlag registreren in slechts 3 dagen en u heeft geen bootonderzoek of ander tijdrovend papierwerk nodig.

Wij zijn de grootste registrator van schepen onder Delaware. Ons meertalige personeel kan uw schip binnen 3 dagen tot 2 weken in Delaware laten registreren. Het hangt er maar vanaf of u voor onze standaard- of expresdienst kiest. Ons team zorgt voor alles! U stuurt ons het papierwerk en wij vertalen al het niet-Engelse papierwerk naar het Engels als onderdeel van onze vergoeding.

Welke nationaliteiten kunnen hun boot registreren onder de vlag van Delaware (VS)?
Alle nationaliteiten kunnen hun jacht registreren in Delaware. Er zijn ook geen nationaliteitsbeperkingen voor het opzetten van een LLC-bedrijf in Delaware.

Particulier eigendom of eigendom van een bedrijf?
U kunt uw boot registreren als privébezit (zelfs als u geen Amerikaans staatsburger bent) of u kunt ervoor kiezen om uw boot te registreren bij een holdingmaatschappij. Als u ervoor kiest om u te registreren onder een holdingmaatschappij, zullen we een LLC voor u opzetten en hoeft u alleen de lage jaarlijkse onderhoudskosten te betalen. De belangrijkste redenen waarom sommige van onze klanten ervoor kiezen om het eigendom van hun schip onder een holdingmaatschappij te houden, zijn; minimale aansprakelijkheidskwesties in geval van ongevallen op zee, anonimiteit of om fiscale redenen. Als u een LLC alleen gebruikt als eigenaar van uw boot, hoeft u geen belasting te betalen.

Wat zijn de exacte kosten voor de registratie van de vlag van Delaware?
Onze servicekosten bedragen $ 179, - voor de standaardregistratie (max. 15 dagen) of $ 249, - voor de spoedregistratie (3 dagen). Onze prijs omvat zelfs de kosten van vertalingen en koerierskosten en er zijn geen verborgen kosten !. Dan is er nog de daadwerkelijke overheidstoeslag (zie hieronder) die afhankelijk is van de grootte van de boot en je hebt de keuze om je voor 1 of 3 jaar in te schrijven.

1 JAAR REGISTRATIE 3 JAAR REGISTRATIE
Klasse A - minder dan 16 ft 20 USD
Klasse 1-16 ft tot minder dan 26 ft 40 USD
Klasse 2 - 26 ft tot minder dan 40 ft 60 USD
Klasse 3-40 ft tot 65 ft 100 USD
Klasse 4 - 65 ft en langer. 120 USD
Klasse A - minder dan 16 ft 60 USD
Klasse 1-16 ft tot minder dan 26 ft 120 USD
Klasse 2 - 26 ft tot minder dan 40 ft 180 USD
Klasse 3-40 ft tot minder dan 65 ft 300 USD
Klasse 4 - 65 ft en langer 360 USD


Hoe snel kunt u de bootregistratie in Delaware regelen?
Onze standaard bootregistratietijd is ongeveer 2 weken, maar onze expresdienst is slechts 3 dagen. U moet een paar dagen toevoegen als we een Delaware LLC voor u moeten opzetten.

Wat is de validatie van de jachtregistratie in Delaware?
Je hebt de keuze om je voor 1 jaar of voor 3 jaar in te schrijven. De inschrijving is per kalenderjaar, dus van 1 januari tot en met 31 december. Wij kunnen je al vanaf oktober inschrijven voor het nieuwe jaar.
Delaware-certificaat

Beveelt u aan om een bedrijf op te richten om mijn schip te bezitten?
U kunt zich registreren als privépersoon van elke nationaliteit of als Delaware LLC. Uw keuze moet zijn of u een extra laag van vertrouwelijkheid en aansprakelijkheidsbescherming voor uw schip nodig heeft.
Als u ervoor kiest om u onder een holdingmaatschappij te registreren, zullen we een Delaware LLC-bedrijf voor u opzetten. Wij kunnen de LLC in 48 uur voor u opzetten tegen een vergoeding van $ 299, - en u hoeft alleen de lage jaarlijkse onderhoudskosten van $ 350 USD na het eerste jaar te betalen. Als u de LLC alleen gebruikt als eigendom van uw boot, hoeft u geen belasting te betalen, aangezien deze alleen wordt gebruikt voor het bezitten van uw schip. We hebben alleen een paspoortkopie nodig om het bedrijf voor u op te zetten.

Moet ik de Europese wateren verlaten met een vlagregistratie van Delaware na 6 - 18 maanden?
Als u in een Europees land btw heeft betaald voor een boot, hoeft u de Europese wateren niet te verlaten, mits geregistreerd onder de vlag van Delaware (VS).

Wat is het papierwerk dat nodig is voor een registratie in Delaware?
Het papierwerk om te registreren in Delaware is heel eenvoudig:

OPTIE 1 - PRIVÉ-EIGENAAR
 1. Vul ons online formulier in (3 min)
 2. Bezorg ons een kopie van een notariële verkoopakte
 3. Alle boten die voor registratie in Delaware uit een buitenlands register komen, moeten een verwijderingskopie uit dat register hebben.
  Registraties worden niet zonder verwerkt.
 4. Optioneel: als uw boot splinternieuw is, hebben we een kopie van het certificaat van oorsprong nodig.

OPTIE 2 - CORPORATE EIGENAAR
 1. Vul ons bedrijfsconfiguratieformulier in - we zullen binnen 48 uur een Delaware LLC voor u opzetten
 2. We zullen u dan een verkoopfactuur bezorgen waarmee u uw boot aan uw eigen LLC verkoopt


Bestel bootregistratie
We kunnen ook een MMSI-radiolicentie regelen
Het is wettelijk verplicht om een MMSI-radiolicentie aan boord van uw schip te hebben. We kunnen uw MMSI / radio regelen tijdens het aanvragen van uw booteigendomsdocument of als u al een bootregistratie heeft, kunnen we u alleen de radiolicentie bezorgen. Het hebben van een MMSI-radiolicentie aan boord voorkomt problemen met de lokale autoriteiten.
U hoeft geen cursus te volgen om de vergunning te ontvangen en alle basisinformatie over u en uw vaartuig die we nodig hebben, kunt u sturen op ons bestelformulier.
We bieden MMSI-licenties die zijn uitgegeven door de regeringen van de VS en het VK. Beiden hebben geen beperkingen op uw nationaliteit en zijn 10 jaar geldig.

Wat voor soort MMSI-licentie heb ik nodig voor internationale wateren?
Als u uw schip in internationale wateren (zelfs Bahama's of Canada) gebruikt, heeft u een internationale MMSI-licentie nodig. Om een wereldwijd geldige MMSI-licentie te verkrijgen die geldig is in alle internationale wateren, heeft u 2 opties:

Vergunning afgegeven door UK Telecom (voor schepen onder de vlag)
De prijs is $ 169, - met een bootregistratie of $ 215, - zonder een bootregistratie
We kunnen u ook een wereldwijde MMSI aanbieden, uitgegeven door de Britse telecomautoriteiten. Deze officiële radiolicentie is geldig voor gebruik met een VHF, AIS en EPIRB op uw boot EN HET MAAKT NIET UIT ONDER WELKE VLAG U MOMENTEEL GEREGISTREERD BENT.

Licentie afgegeven door US FCC (alleen voor schepen onder Amerikaanse vlag)
Prijs is $ 349, -
We kunnen u ook een MMSI aanbieden die is uitgegeven door de Amerikaanse FCC Telecom-autoriteiten. Deze officiële radiolicentie is geldig voor gebruik met een VHF, AIS en EPIRB op uw boot.
Vul ons eenvoudige online formulier in en we gaan vandaag aan de slag met uw MMSI Radio-licentie!

Bestel MMSI-registratie

SLECHTS 4 EENVOUDIGE STAPPEN

 • 01

  ONLINE VORM

  Vul ons eenvoudige online formulier in en verstuur.

 • 02

  Documenten

  Stuur ons uw bootdocumenten en kopie van uw paspoort.

 • 03

  Verwerken

  Wij vertalen en leggen al het papierwerk voor aan de delaware autoriteiten

 • 04

  Voltooiing

  Afhankelijk van uw wensen worden de documenten per koerier binnen 3 dagen tot 2 weken verzonden

Welke documenten hebben we nodig?

Om uw jacht Delaware te registreren, hebben we geen enquêterapporten nodig en de documentatie is zeer eenvoudig:

1) Verkoopbrief of originele factuur (notariële).

Als dit niet in het Engels is, vertalen we het gratis voor u.

2) Schrapping van de vorige vlag (als de boot eerder was geregistreerd)

Als dit niet in het Engels is, vertalen we het gratis voor u.

3) Paspoort kopie (of bedrijf LTD kopie als je in onder een holding).

Als dit niet in het Engels is, vertalen we het gratis voor u.

4) FACULTATIEF – Als het schip gloednieuw is, hebben we een kopie van het Certificaat van Oorsprong nodig.

Als dit niet in het Engels is, vertalen we het gratis voor u.

5) Picture of the HULL/HIN number

6) If company is the owner, formation documents/incorporation documents not older than 6 months needed

3-7 dagen
Snelle registratie

We kunnen uw vaartuig registreren via onze expresdienst of met onze normale registratie.

3-4 weken
Standaard registratie

ONZE MEDEWERKERS SPREKEN Delaware, SPAANS, ENGELS, FRANS, DUITS, NEDERLANDS, OEKRAÏNE & RUSSISCH

Ontmoet onze experts

We hebben een zeer ervaren team dat zich bezighoudt met de Delaware registraties.

Partners Carousel

We bieden ook bootregistraties in andere landen

Blijf verbonden