• main-banner-delaware

  DELAWARE BÅT REGISTRERING

  For alle tilgjengelige nasjonaliteter

Viktig kunngjøring - Oppdatering av båtregistrering:

Delaware DNREC og US Coast Guard aksepterer nå båtregistreringer kun for fartøy basert i Delaware-farvann. Andre billigere og enklere registreringsalternativer er tilgjengelige, for eksempel Polen, Langkawi, San Marino og Storbritannia. Alle registreringer er tilgjengelige for alle nasjonaliteter, og vi kan hjelpe deg med å registrere fartøyet ditt på alle disse stedene. For kommersielle fartøyer anbefaler vi Polen, Panama, Malta, BVI og Caymanøyene.

Vår beste anbefaling er det polske flagget, som tilbyr utmerket verdi og en enkel prosess med livstidsregistrering. Storbritannias flagg er et annet flott alternativ, som lar deg føre det røde flagget. Langkawi tilbyr en av de mest praktiske båtregistreringene, mens San Marino har rimelige kostnader og en enkel registreringsprosess.

Forhandlere er velkommen til å jobbe med oss og motta de høyeste provisjonene i bransjen. Hvis du er interessert, vennligst kontakt oss for spesielle forhandlerpriser.

Registrer din båt eller yacht i Delaware (USA)

Du har kjøpt en ny eller brukt båt et sted i verden, og megleren spør deg; “Under hvilket flagg vil båten bli registrert?” Mange land har veldig tidkrevende flaggregistreringer eller har alle slags maritime restriksjoner eller verre, veldig høye avgifter for å registrere båten din. Den gode nyheten er; du trenger ikke å registrere båten i landet du bor!

Du kan registrere båten din i et land som har en rask, effektiv, billig registrering og ingen inspeksjon! Delstaten Delaware i USA tilbyr alt det ovennevnte, og dermed er det det perfekte flagget og hvorfor det er så populært i den maritime verdenen. Vi kan registrere båten din under amerikansk flagg på så lite som tre dager, og du trenger ikke noe båtundersøkelse eller annet tidkrevende papirarbeid.

Vi er den største registratoren av Delaware-flaggede skip. Vårt flerspråklige personale kan få fartøyet ditt registrert i Delaware innen 3 dager opptil 2 uker. Det kommer bare an på om du velger vår standard- eller ekspresservice. Teamet vårt tar seg av alt! Du sender oss papirene, og vi oversetter alt ikke-engelsk papirarbeid til engelsk som en del av vårt gebyr.

Hvilke nasjonaliteter kan registrere båten sin under Delaware (USA) -flagget?
Alle nasjonaliteter kan registrere sin båt i Delaware. Det er heller ingen nasjonalitetsbegrensninger for å opprette et LLC-selskap i Delaware.

Privat eid eller selskapseid?
Du kan registrere båten din som privateid (selv om du ikke er amerikansk statsborger), eller du kan velge å registrere båten din under et holdingselskap. Hvis du velger å registrere deg under et holdingselskap, vil vi sette opp en LLC for deg, og du trenger bare å betale de lave årlige vedlikeholdsgebyrene. Hovedårsakene til at noen av våre kunder velger å eie eierskapet til skipet sitt under et holdingselskap er; minimale ansvarsproblemer i tilfelle sjøulykker, anonymitet eller av skattemessige årsaker. Hvis du bare bruker en LLC som et eierskapsselskap for båten din, vil det ikke være noen skatt å betale.

Hva er de nøyaktige avgiftene for registreringen av Delaware-flagget?
Vårt serviceavgift er $ 179, - for standardregistrering (maks 15 dager) eller $ 249, - for ekspressregistrering (3 dager). Prisen inkluderer selv kostnadene for oversettelser og budgebyrer, og det er ingen skjulte kostnader !. Så er det den faktiske offentlige avgiften (se nedenfor) som avhenger av båtstørrelsen, og du har et valg å registrere deg i 1 eller 3 år.

1 ÅRS REGISTRERING 3 ÅRS REGISTRERING
Klasse A - mindre enn 16 fot 20 USD
Klasse 1 - 16 fot til under 26 fot 40 USD
Klasse 2 - 26 fot til under 40 fot 60 USD
Klasse 3 - 40 fot til under 65 fot 100 USD
Klasse 4 - 65 fot og lenger. 120 USD
Klasse A - mindre enn 16 fot 60 USD
Klasse 1 - 16 fot til under 26 fot 120 USD
Klasse 2 - 26 fot til under 40 fot 180 USD
Klasse 3 - 40 fot til under 65 fot 300 USD
Klasse 4 - 65 fot og lenger 360 USD


Hvor raskt kan du ta vare på båtregistreringen i Delaware?
Vår standard båtregistreringstid ca 2 uker, men vår ekspresservice er bare 3 dager. Du må legge til et par dager hvis vi trenger å sette opp en Delaware LLC for deg.

Hva er validering av Delaware yachtregistrering?
Du har valget om å registrere deg i 1 år eller i 3 år. Registreringen er etter kalenderår, så fra 1. januar til 31. desember. Vi kan allerede registrere deg fra oktober for det nye året.
Delaware-sertifikat

Anbefaler du å opprette et selskap for å eie fartøyet mitt?
Du kan enten registrere deg som en privatperson av hvilken som helst nasjonalitet eller som en Delaware LLC. Ditt valg bør være hvis du trenger et ekstra lag med konfidensialitet og ansvarsbeskyttelse for ditt fartøy.
Hvis du velger å registrere deg under et holdingselskap, vil vi sette opp et Delaware LLC-selskap for deg. Vi kan sette opp LLC for deg på 48 timer mot et gebyr på $ 299, - og du trenger bare å betale de lave årlige vedlikeholdsgebyrene på $ 350 USD etter det første året. Hvis du bare bruker LLC som et eierskapsselskap for båten din, vil det ikke være noen avgift som skal betales, da den bare brukes til å eie fartøyet ditt. Vi trenger bare en passkopi for å konfigurere selskapet for deg.

Må jeg forlate det europeiske farvannet med en Delaware-registrering etter 6 - 18 måneder?
Hvis du har betalt merverdiavgift for en båt i et hvilket som helst europeisk land, trenger du ikke å forlate det europeiske farvannet, hvis du er registrert med Delaware (USA) -flagget.

Hva er papirene som kreves for en Delaware-registrering?
Papirene for å registrere seg i Delaware er veldig enkle:

ALTERNATIV 1 - PRIVAT EIER
 1. Fyll ut vårt skjema online (3 min)
 2. Gi oss en kopi av en notarisert salgsregning
 3. Alle båter som kommer for Delaware-registrering fra et utenlandsk register, må ha en slettekopi fra det registeret.
  Registreringer vil ikke behandles uten.
 4. Valgfritt: Hvis båten din er helt ny, trenger vi en kopi av opprinnelsesbeviset.

ALTERNATIV 2 - KONSERNEIER
 1. Fyll ut skjemaet for firmaoppsett - vi setter opp en Delaware LLC for deg om 48 timer
 2. Vi vil da gi deg en salgsregning som du selger båten din til din egen LLC


Bestill båtregistrering
Vi kan også ordne en MMSI Radio-lisens
Det er lovpålagt å ha en MMSI - radiolisens ombord på fartøyet. Vi kan ordne din MMSI / radio mens du søker om båteiendomsdokumentet ditt, eller hvis du allerede har en båtregistrering, kan vi bare skaffe deg radiolisensen. Å ha en MMSI-radiolisens ombord unngår problemer med de lokale myndighetene.
Du trenger ikke å gjøre noe kurs for å motta lisensen, og alt vi trenger grunnleggende informasjon om deg og ditt fartøy, som kan sendes på bestillingsskjemaet vårt.
Vi tilbyr MMSI-lisenser som er utstedt av regjeringene i USA og Storbritannia. Begge har ingen begrensninger på nasjonaliteten din og er gyldige i 10 år.

Hva slags MMSI-lisens trenger jeg for internasjonale farvann?
Hvis du bruker fartøyet ditt i internasjonale farvann (til og med Bahamas eller Canada), trenger du en internasjonal MMSI-lisens. For å få en verdensomspennende gyldig MMSI-lisens som er gyldig i alle internasjonale farvann, har du to alternativer:

Lisens utstedt av UK Telecom (for ethvert flagget fartøy)
Prisen er $ 169, - med båtregistrering eller $ 215, - uten båtregistrering
Vi kan også tilby deg en verdensomspennende MMSI utstedt av de britiske telekommyndighetene. Denne offisielle radiolisensen er gyldig for bruk med en VHF, AIS og EPIRB på båten din, OG DET SPILLER IKKE UNDER HVILKEN FLAGG DU ER FOR øyeblikket REGISTRERT.

Lisens utstedt av US FCC (kun for amerikansk flaggede fartøy)
Prisen er $ 349, -
Vi kan også tilby deg et MMSI utstedt av de amerikanske FCC Telecom-myndighetene. Denne offisielle radiolisensen vil være gyldig for bruk med en VHF, AIS og EPIRB på båten din.
Fyll ut vårt enkle online skjema, så kommer vi i gang med din MMSI Radio-lisens i dag!

Bestill MMSI-registrering

KUN 4 ENKLE TRINN

 • 01

  ELEKTRONISK SKJEMA

  Fyll ut vårt enkle online skjema og send inn.

 • 02

  Dokumenter

  Send oss dine båtdokumenter og passkopi.

 • 03

  Behandling

  Vi oversetter og sender alle papirer til Delaware myndigheter

 • 04

  Ferdigstillelse

  Avhengig av dine behov blir dokumentene sendt med bud innen 3 dager til 2 uker

Hvilke dokumenter trenger vi?

For å registrere din yacht Delaware, trenger vi ikke noen undersøkelsesrapporter, og dokumentasjonen er veldig enkel:

1) Salgsveksel eller original faktura (attestert).

Hvis dette ikke er på engelsk, vil vi oversette det gratis.

2) Sletting av forrige flagg (hvis båten tidligere var registrert)

Hvis dette ikke er på engelsk, vil vi oversette det gratis.

3) Passport kopi (eller selskapet LTD kopi hvis du legger inn under et holdingselskap).

Hvis dette ikke er på engelsk, vil vi oversette det gratis.

2) Passkopi eller ID

Hvis dette ikke er på engelsk, vil vi oversette det gratis.

5) Picture of the HULL/HIN number

6) If company is the owner, formation documents/incorporation documents not older than 6 months needed

3 - 7 dager
Ekspressregistrering

Vi kan registrere fartøyet ditt enten gjennom vår ekspresstjeneste eller med vår normale registrering.

3 - 4 uker
Standard registrering

VÅRE ANSATTE SNAKKER Delaware, SPANSK, ENGELSK, FRANSK, TYSK, NEDERLANDSK, UKRAINA OG RUSSISK

Møt våre eksperter

Vi har et svært erfarent team som håndterer Delaware-registreringene.

Partners Carousel

Vi tilbyr også båtregistreringer i andre land

Hold kontakten